Duurzaam huis bouwen stimuleert het duurzaam bouwen in Nederland

Een nieuw huis laten bouwen is spannend. Met onze gespecialiseerde mensen helpen wij daarom van begin tot eind. Je kunt op ons vertrouwen!

De huizen waar wij ons op richten zijn vooral vrijstaande, maar ook 2/1 kap woningen, in de vrije sector. Onze klanten brengen we graag in contact met een select aantal vooraanstaande bedrijven en organisaties op het gebied van ontwerp en architectuur, bouw en constructie, energie, elektronica, isolatie, verwarming, koeling, bouwmaterialen, etc. Wij werken al jarenlang met vaste werknemers waardoor je niet voor onverwachte prijzen komt te staan en loop je geen enkel risico. Je kunt altijd een kijkje komen nemen in onze showroom waar wij diverse materialen hebben liggen zodat je die zelf kunt bekijken en aanraken. Daarnaast werken wij met de meest moderne, duurzaamste technieken. Onze constructeurs zijn volledig op de hoogte ontremd alles wat met duurzaam wonen te maken heeft. Zij zijn lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Architecten, de BNA. 

Wij zullen de kwaliteit van de bouw voor de volle 100% nakomen!

Als je meer wilt weten over duurzaam huis bouwen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder in het verwezenlijke van jouw droomhuis.

Bedankt voor uw aanvraag en de interesse in duurzaam huis bouwen.

Liever direct contact? Bel dan met ons kantoor:
(076)-5621345