Ontwerp en positionering

In 6 stappen naar jouw droomhuis. We hebben alle kennis in huis om tot de realisatie van uw droomhuis te komen. We zetten daarbij de volgende stappen om alvast een beeld te krijgen van onze werkwijze. 

Stap 1 begint met een inspiratiesessie
We brengen allereerst in kaart wat uw wensen zijn met betrekking tot uw toekomstige droomhuis. We bespreken het maximale budget en laten zien welke mogelijkheden er zijn op het gebied van duurzaam wonen. 

Stap 2 de uitwerking van het ontwerp en budget
Na het eerste gesprek gaan we aan de slag om alle wensen in vervulling te laten gaan. Een eerste ontwerp maken we samen met de architect, hierbij houden we rekening met de aangegeven mogelijkheden. 

Stap 3 het definitief ontwerp 
Het eerste ontwerp is slechts begin van onze samenwerking. We blijven in contact over de vervolgstappen en zorgen dat de puntjes op de i komen te liggen. Samen komen we tot een perfecte én realistische schets voor uw duurzame woning. 

Stap 4 niet geheel onbelangrijk, welke vergunningen heb je nodig? 
In huis hebben we alle kennis om de juiste vergunningen en offertes aan te vragen tegen de beste kwaliteit en prijs. Uiteraard bent u vrij om de voorgestelde offertes te vergelijken.

Stap 5 we kunnen van start met de bouw van jouw droomhuis
Nadat we alle materialen hebben besteld voor jouw droomhuis, kan de bouw beginnen. We nemen alles uit handen, van A tot Z. De werkzaamheden kunt u op de voet volgen.

Stap 6 de oplevering van de woning 
Misschien wel de spannendste stap in het proces voor u, de oplevering. Wat is het geworden? Voldoet het aan de kwaliteit, maar nog belangrijker, aan uw wensen? We lopen zorgvuldig alles na en pas na volle overtuiging leveren we definitief op.