05 september, 2019

Wil jij ook van het aardgas af?

Wil jij ook van het aardgas af? Helemaal van het aardgas af, dat kan nu met groene stroom. Groene stroom wordt opgewekt door zonnepanelen, waterkrachtcentrales en windmolens. Energie opwekken vanuit duurzame bronnen zorgt voor..

Lees meer
01 augustus, 2019

Besparen met dakisolatie

Besparen met dakisolatie Vorige maand hadden we het over het beter isoleren van de muren. Een ander alternatief om te besparen op de energierekening is dakisolatie. Bekijk de voor- delen van goede dakisolatie. Voordelen van goede..

Lees meer
11 juli, 2019

Duurzamer wonen in een jaren 40 woning

Duurzamer wonen in een jaren 40 woning Toen de huizen tussen 1940 en 1960 werden gebouwd, werd er nog niet zo veel rekening gehouden met de energiezuinigheid. Door kleine aanpassin- gen aan je huis kan je jouw jaren 40 huis een stuk..

Lees meer
23 februari, 2019

Niko Home Control

Niko Home Control: slimme woningautomatisering Zelf de regie over je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog ontelbare andere toepassingen binnen je woning.  Hierdoor wordt de woning comfortabeler, veiliger,..

Lees meer
18 februari, 2019

Zonnepanelen kopen

Waarom wachten met zonnepanelen? Heb je een geschikt dak en ben je van plan om nog jaren in je huidige woning te blijven wonen? Dan is het verstandig om zonnepanelen aan te schaffen. Zelfs als je de financiële middelen niet direct hebt, dan..

Lees meer
15 februari, 2019

Warmtepomp kopen? Een duurzame oplossing

Een warmtepomp kopen? Een duurzame oplossing. De aanschaf van een warmtepomp kan op lange termijn flinke besparingen opleveren. Daarbij spaar je het milieu en ben je voorbereid op de toekomst met een duurzame en efficiënte manier van verwarmen...

Lees meer