Niko Home Control: slimme woningautomatisering

Zelf de regie over je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog ontelbare andere toepassingen binnen je woning.  Hierdoor wordt de woning comfortabeler, veiliger, energiezuiniger en vooral slimmer. En dit alles te bedienen vanuit 1 centrale omgeving middels een touchscreen, je tablet of smartphone. Dat is huisautomatisering van Niko Home Control.

Meer comfort in huis door automatisering

Je huis werkt beter met Niko Home Control. Door de centrale bediening is je woning altijd binnen bereik. Je controleert met één centrale touchscreen alles in huis: de lichten, verwarming of de voordeur. Zo kan je met de sfeerbediening de lichten dimmen, met een bewegingsmelder lichten automatisch aan en uit laten gaan of aangenaam licht op 30% laten branden tijdens de nacht. Hierdoor wordt je huis niet alleen comfortabeler, maar ook duurzamer. 

Veilig wonen met home control

Voel je veiliger in huis door de slimme home control oplossingen. De veilig wonen toepassingen zorgen voor meer veiligheid voor alarmfuncties, brand of inbraak. Door slimme alarmfuncties kan de home control berichten naar je smartphone sturen wanneer je niet thuis bent, lichten en alarmfuncties inschakelen en een videofoon op afstand inschakelen. Je woning waarschuwt je met een bericht, waar je ook bent. Zelfs als je op vakantie gaat kan je dankzij de aanwezigheidssimulatie de verlichting regelen zodat het lijkt alsof je thuis bent.

Een betaalbare oplossing voor iedere woning

Niko Home Control is koploper als het gaat over woning automatisering. Of het nu gaat over opvolging van energieverbruik door de koppeling met jouw slimme meter, veiliger wonen middels toegangscontrole of het automatisch sturen van verlichten zoals bijvoorbeeld Philips Hue. Voor iedere situatie is er wel een oplossing. Vragen over het Niko Home Control of de toepassing in jouw huis? Neem dan contact met ons op.