Wil jij ook van het aardgas af?

Helemaal van het aardgas af, dat kan nu met groene stroom. Groene stroom wordt opgewekt door zonnepanelen, waterkrachtcentrales en windmolens. Energie opwekken vanuit duurzame bronnen zorgt voor minder of geen schadelijke stoffen en is dus beter voor het milieu. Ookwel elektrische oplossingen.

 

Elektrische geisers (doorstroomverwarmers)

Helemaal van het aardgas af, dat kan nu met groene stroom. Groene stroom wordt opgewekt door zonnepanelen, waterkrachtcentrales en windmolens. Energie opwekken vanuit duurzame bronnen zorgt voor minder of geen schadelijke stoffen en is dus beter voor het milieu.

Elektrische geisers (doorstroomverwarmers)

Een elektrische geiser verwarmt alleen datgene wat jij nodig hebt aan water op dat moment. Er wordt dus geen water van tevoren verwarmt, waardoor je dus een hoop energieverbruik bespaart.

Elektrische radiatoren

Elektrische radiatoren nemen weinig ruimte in beslag, omdat je geen leidingen aan hoeft te leggen is het gemakkelijk te plaatsen in de woning. Ze geven snel warmte, waardoor je de radiator minder lang aan hoeft te laten staan. Vanwege de thermostaatfunctie zijn ze heel energiezuinig.

Elektrische cv-ketel

De elektrische cv-ketel kan een goede oplossing zijn voor het verwarmen van jouw woning. Zeker als je zonnepanelen hebt kun je heel efficiënt omgaan met je zelfopgewekte energie. Hierdoor kun je jouw woning volledig elektrisch opwarmen.

Koken op een inductiekookplaat

Met een inductiekookplaat kook je elektrisch en maak je dus geen gebruik van aardgas. Elektrisch koken heeft veel voordelen. Er komen geen gassen vrij in huis tijdens het koken, er komt geen vuur bij kijken waardoor het minder gevaarlijk is en de plaat is gemakkelijk schoon te houden.

Wil jij ook van het aardgas af? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.