Onze werkwijze begint met een persoonlijk gesprek

Door middel van een persoonlijk gesprek brainstormen we over de wensen en plannen over jouw toekomstige droomhuis. Je krijgt een rondleiding in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken en eventueel inspiratie op te doen. Je zult versteld staan met wat wij allemaal kunnen. Niks is voor ons te gek! 

Het ontwerp

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag. We stellen samen met een eerste ontwerp op en daarbij wordt rekening gehouden met het bestemmingsplan, gemeentelijke verordeningen en uiteraard binnen het door jou opgegeven budget. Door alles zo goed mogelijk te bespreken kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bij het maken van het definitieve ontwerp zorgen we er voor dat we constant in gesprek blijven. Bij al de aanpassingen die gedaan worden, om de puntjes op de i te zetten, geven we duidelijk aan wat de kosten zullen gaan zijn zodat er geen verschillen kunnen ontstaan. Pas als jij 100% tevreden bent met het definitieve ontwerp, gaan wij over tot het aanvragen van de omgevingsvergunning.

 

 

Vergunningen

Na dat we bij de instanties zijn geweest garanderen wij een akkoord om te kunnen gaan bouwen. Wij zijn overtuigd dat wij de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben. Je bent dan ook vrij om de offerte te vergelijken met andere bedrijven. 

 

Het realiseren van jouw droomhuis

Start de bouw! Al het materiaal wordt besteld, van fundering tot afbouw. Onze bouwers werken snel en zijn erg perfectionistisch. Je kunt dagelijks de vorderingen volgen van jouw nieuwe droomhuis.

 

De oplevering

Het huis wordt natuurlijk pas echt opgeleverd als er een kwaliteitscontrole is geweest. Zowel wij als bouwer en jij als toekomstige bewoner moeten er 100% zeker van zijn dat het helemaal goed is. Pas daarna zit onze taak er op.

Wij helpen ook na de oplevering met het verder afwerken van de woning. Denk hierbij aan aanleg voor de tuin, het eventueel plaatsen van rolluiken, raamdecoratie en het afwerken van vloeren.