Wij bouwen graag mee aan een duurzame toekomst

Een huis duurzaam bouwen betekent een huis voor de langere termijn. Het wordt steeds belangrijker om bewust te leven. Milieu en mens gericht. Een huis duurzaam bouwen of verbouwen heeft nu, maar zeker ook in de toekomst, veel voordelen. Je bespaart jaarlijks honderden euro's door alleen al je woning goed te isoleren. Daarnaast verhoogd het de waarde van het huis, wat positief is voor de verkoop. Duurzaam huis bouwen denkt graag mee bij het ontwikkelen van jouw duurzame droomhuis. 

Een echt familiebedrijf

Duurzaam huis bouwen is een zusterbedrijf van Rowecebouw. Door de jarenlange ervaringen in de bouwsector kwamen we er achter dat mensen veel waarde hechten bij de bouw van hun droomhuis aan persoonlijke aandacht, heldere communicatie, betrouwbare samenwerkingspartners en kwaliteit voor een goede prijs. Door die reden zijn wij Rowecobouw gestart. Duurzame opossingen worden steeds belangrijker, het is een ontwikkeling voor de toekomstige generaties. Om de mogelijkheden voor duurzaam bouwen en verbouwen meer onder de aandacht te brengen, hebben we vanuit Rowecobouw een nieuwe tak opgericht die zich focust op duurzaam wonen. Bij Duurzaam huis bouwen zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van jouw duurzame droomhuis!

Rowecobouw en Duurzaam huis bouwen zijn echte familiebedrijven, ontstaan vanuit een passie voor het realiseren van droomwoningen.

 

                                         
                            Rob Wensing - Verkoopadviseur                       Dennis aan de Wiel -                             Tim Wensing - Verkoop
                                                                                                        Verkoopadviseur                                       binnendienst

Neem de eerste stap richting duurzaam wonen!

Neem contact met ons op via onderstaande formulier en we bespreken graag alle mogelijkheden:

Bedankt voor uw aanvraag en de interesse in duurzaam huis bouwen.

Liever direct contact? Bel dan met ons kantoor:
(076)-5621345