Showroom

In onze showroom op de Weidehek 11A te Breda, kun je de diverse mogelijkheden bekijken om jouw woning zo duurzaam en energiezuinig mogelijk te maken. Hier kun je allerlei bouwmateriaal bekijken, aanraken en voelen. Het is een inspirerende ruimte, waarin je tot je eigen keuzes kunt komen waarbij wij grondig advies kunnen geven over de eventuele materialen bij het bouwen van jouw duurzame woning. 

Je bent altijd welkom met het hele gezin waarin we samen onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden bespreken over jouw eventuele nieuwe duurzame droomhuis. Later in het proces nemen we je graag mee naar gespecialiseerde bedrijven waarmee wij samen werken om zo ook een goede indruk mee te geven over de producten en materialen die gebruikt worden.

Om de volledige aandacht te kunnen geven werken wij alleen op afspraak. Zo voorkomen we ook eventuele drukte. Bij duurzaam huis bouwen streven we namelijk naar een zo goed mogelijk contact met de klant. Onze openingstijden zijn ma t/m zo van 10:00 uur tot 22:00 uur. 


Maak een afspraak, dan bespreken we jouw bouwplannen onder het genot van een kopje koffie.

 

Bedankt voor uw aanvraag en de interesse in duurzaam huis bouwen.

Liever direct contact? Bel dan met ons kantoor:
(076)-5621345